E unul dintre cei mai mari boxeri din istorie, dar acum a ajuns de nerecunoscut! Nimeni nu își dă seama cine este când apare pe stradă 

Prince Naseem Hamed Box Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2022, 15:06
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2022, 15:41

Prince Naseem Hamed (48 ani) este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari boxeri din istorie, însă a ajuns de nerecunoscut. 

Prince Naseem Hamed a avut o carieră strălucitoare în box, însă în urmă cu 20 de ani a decis să își agațe mânușile în cui, după o victorie în fața lui Manuel Calvo, în 2002. Victoria a fost una importantă, venită la un an după ce boxerul suferise prima sa înfrângere din carieră, în fața legendei Marco Antonio Barrera. 

Naseem a făcut o adevărată avere de-a lungul carierei, aproximată la 40 de milioane de lire sterline. Englezul a inspirat numeroși boxeri prin stilul său, caracterizat de The Sun ca fiind „enigmatic”, având abilități de a boxa supreme. În 2015, acesta a fost inclus în International Boxing Hall of Fame. 

Naseem Hamed, 36 de victorii în 37 de meciuri 

Englezul și-a încheiat cariera având în palmares 36 de victorii în 37 de meciuri, câștigând fiecare centură la categoria ușoară WBO, IBO și WBC. 

Ultimele imagini apărute cu Naseem Hamed i-au șocat însă pe fanii săi, fostul boxer fiind de nerecunoscut. Cu multe kilograme în plus față de momentele în care activa, englezul a fost surprins plimbându-și câinele pe stradă, arătând departe de forma care l-a consacrat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!