Dupa Dorinel Munteanu, pleaca si Moldovan din Romania! "As merge la capatul lumii decat in Liga I!"

Viorel Moldovan Sportul Studentesc Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2010, 08:31
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2010, 08:45

Pentru Viorel Moldovan, experienta de la Sportul a fost un esec total si spune ca nu va mai antrena niciodata o echipa aflata in suferinta!

Daca mai existau persoane care sperau ca Viorel Moldovan va reveni asupra deicizie de a pleca de la Sportul fostul international roman spulbera orice iluzie de acest gen si spune ca nu ii mai pasa de ce se intampla cu fost sa echipa. "Cand iau o hotarare, asa ramane. Am spus dupa meciul de la Targu-Mures ca renunt la banca tehnica a Sportului, am anuntat decizia si jucatorilor, si presei, iar apoi am plecat imediat acasa, la Bistrita. Asa ca, din acel moment, nu ma mai intereseaza Sportul Studentesc", spune Viorel Moldovan in Evenimentul Zilei.

Mai mult decat atat, fostul antrenor al Sportului spune ca se gandeste serios sa nu mai antreneze in Romania si regreta ca a acceptat sa preia din mers o echipa "in suferinta", cum este Sportul. "Sincer sa fiu, daca as avea o oferta de afara, as merge si la capatul lumii! In fotbalul romanesc exista o problema cu mentalitatea, iar asta nu se poate schimba cu una, cu doua", spune Moldovan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!