Duelul Gigantilor: Spartanii vs Ninja. Care au fost mai ucigatori?

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2010, 12:54
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2010, 13:04

Cele mai sangeroase confruntari din istorie vin in premiera la Sport.ro - derby-urile care nu s-au jucat niciodata: Spartanii vs Ninja, Yakuza vs Mafia, Vikingii vs Samurai sau Piratii vs Cavalerii. Duminica, ora 20:00, la Sport.ro aflam care-au fost mai letali dintre Gladiatori si Apasi.

In fiecare saptamana, Sport.ro va examina doua dintre cele mai ucigatoare grupuri de razboinici din istorie, in cele mai sangeroase derby-uri din lume. De la arme si scuturi pana la hrana, Duelul Gigantilor va analiza in detaliu cei mai temuti oameni de pe planeta. In fiecare episod va fi o batalie computerizata intre cele doua grupuri, iar la final se va calcula printr-o supertehnologie castigatorul – care e mai mortal.

Duminica, de la ora 20:00, in primul episod din Duelul Gigantilor vom afla care au fost mai puternici dintre Gladiatori (din Roma Antica) si Apasi (indienii din America de Nord).

O echipa de doctori, cercetatori, istorici si experti in arte martiale, printre care campionul mondial in UFC “Ice Man” Chuck Liddell, vor analiza in detaliu puterea pe care o aveau Gladiatorii si Apasi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!