DRAMATIC! Sportul nostru MOARE in fiecare clipa! "Acum se face sport pe IPAD!". Ion Tiriac, SOCAT de ce se intampla cu investitia lui de 1.000.000 de euro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 August 2012, 22:00
Data actualizarii: Luni 20 August 2012, 22:10

Fostul mare tenisman, Ion Tiriac, deplange situatia in care a ajuns Romania.

In ultimii douazeci de ani am avut din ce in ce mai putini sportivi care sa faca performanta, iar bazele de antrenament pentru copii si juniori sunt pustii.

Ion Tiriac si fosta mare gimnasta Andreea Raducan au vorbit despre situatia teribila din sportul romanesc. Mai mult, Tiriac a ramas mut de uimire cand a auzit ca in baza de antrenament Granitul, baza in care s-au investit peste un milion de euro, sunt zile in care nu calca nici un picior de copil.

"Copii de 2 ani , de 3 ani, stau toata ziua  cu ipadul dupa ei, au filme , au tot ce vrei. E si vina parintilor, adica parintii astia nu-si dau seama ca un copil nu poate sa fie sanatos daca nu stie sa alerge?", a spus Tiriac.

Andreea Raducan spune si ea ca s-ar oferii sa dea lectii de sport pe gratis insa nu are cui:

"Am mai facut sport cu ei in scoli si nu stiu sa alerge corect, nu au reflexe, arunci mingea spre ei dar nu au reflex, nu o prind si nici nu se feresc. Din punctul meu de vedere e o mare problema!", a spus si Andreea Raducan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!