Două nume sonore din fotbalul englez o comemorează pe Regina Elisabeta a II-a. Ce au transmis 

Regina Elisabeta a II-a Gary Lineker Harry Kane Premier League Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Septembrie 2022, 09:10
Data actualizarii: Vineri 09 Septembrie 2022, 09:04

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani și 70 de ani de domnie peste Regatul Unit.

Decesul Reginei Elisabeta a II-a a provocat reacții pe tot globul pământesc. Întâi, cluburile din Premier League au comemorat stingerea ei pe rețelele social media, iar acum au apărut câțiva fotbaliști care și-au expus regretul față de acest fapt.

Astfel, Harry Kane și Gary Lineker și-au arătat recunoștința față de Regina Elisabeta a II-a, printr-un mesaj postat pe rețelele social media, mai exact pe Twitter

Ce au scris englezii Kane și Lineker

„Este o așa zi tristă. Maiestatea Sa, Regina, a murit. Într-adevăr, a fost o femeie remarcabilă care a servit țara cu dignitate, loialitate și grație. A fost un adevărat dar în viețile noastre. Odihnește-te în pace, Maiestatea Ta.”, au fost cuvintele lui Gary Lineker

„Gândurile mele se află cu Familia Regală în acest moment dificil. Regina a fost o insipirație incredibilă și o vom reaminti grație anilor incredibili de servirea acestei țări. Odihănește-te în pace, Maiestatea Ta.”, a spus și Harry Kane, la o oră după Lineker.

Regina Elisabeta a II-a a murit

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viață joi, 8 septembrie 2022. După ce, în decursul zilei, medicii Casei Regale au fost îngrijorați de starea acesteia de sănătate și i-au recomandat să rămână la Castelul Balmoral din Scoția, unde, în cele din urmă, a sosit întreaga familie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!