Doi pusti de 12 ani au castigat 250 000 de $ dupa ce au inventat un dispozitiv la care nu s-a mai gandit nimeni! Milioane de oameni aveau aceasta problema in fiecare an

Stiri Doi pusti de 12 ani au castigat 250 000 de $ dupa ce au inventat un dispozitiv la care nu s-a mai gandit nimeni! Milioane aveau aceasta problema in fiecare an
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Decembrie 2020, 19:28
Data actualizarii: Marti 22 Decembrie 2020, 19:32

N-au pierdut timpul in pandemie!

Fratii Ayaan si Mickey Navyi, doi pusti din Connecticut, au gasit o metoda de a decora bradul de Craciun fara a mai permite ca ornamentele sa cada si sa se sparga. Copiii au obtinut cu inventia lor 250 000 de dolari in decursul unui singur an. 10% din bani au fost donati unui adapost pentru animale fara stapan.

"Ornament Anchor" este un dispozitiv care fixeaza globurile pe creanga si inlocuieste metoda clasica, cea in care acestea erau doar agatate in brad.

Ayaan Navyi a testat metoda sa pentru un proiect scolar, iar aprecierile au curs din partea profesorilor. Inventia lui s-a transformat in afacere.

"Am lucrat impreuna cu fratele meu pentru a construi produsul, apoi pentru a obtine brevetul si a crea un site web. Ne-am facut o analiza de piata", a povestit Ayaan, citat de CNN.

Dupa ce au castigat 1 000 de dolari in numai 6 ore la un targ local, cei doi frati si-au dat seama ca nu-i de gluma cu creatia lor. Mai multe posturi TV i-au promovat. Castigurile lor au ajuns la 250 000 de euro intr-un singur an!

"Am inceput afacerea cu 3 luni inainte de pandemie, apoi a aparut carantina si scoala de acasa. Suntem optimisti, facem pasi mici in fiecare zi si suntem uimiti de reactiile pozitive pe care le primim", spune Ayaan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!