Dinamo isi organizeaza propria finala de Liga Campionilor! Cerinta magistrala a Barcelonei: romanii s-au inchinat!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 August 2012, 11:59
Data actualizarii: Vineri 10 August 2012, 11:51

Barcelona continua sa ne socheze. Dar si noi pe ei. Ultima gluma a fanilor de pe net: "Dinamo reediteaza meciul din '86 al Stelei. Dacam nu vine Liga Campionilor la noi, mergem noi la ea" :)

Dinamovistii se pregatesc cu emotii pentru supermeciul de maine de pe national arena. Pentru echipa din Stefan cel mare, amicalul tine doar de imagine. Badea si Savulescu nu se vor alege cu niciun leu de pe urma venirii a lui Messi si co la Bucuresti. Gigi d-asta i-a si refuzat pe catalani. Ca voia sa se aleaga si cu niste bani, nu sa piarda meciul de la Medias pentru a risca sa se accidenteze jucatorii, cand s-ar fi duelat cu Xavi, Iniesta sau Messi.

Barcelona vine fara pic de fite la Bucuresti. N-au avut mari pretentii pana acum si astazi au mai lansat una. Tito si doi jucatori de la Barca vor vorbi maine cu presa, dar spaniolii au avut o singura rugaminte. Sa NU DUREZE mai mult de 2 ore! Organizatorii au ramas socati: in Romania, o conferinta de presa dureaza maximum 20 de minute. Si asta pe la echipele din provincie, mai ales.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!