GALERIE FOTO Diletta Leotta, hărțuită de un profesor! Dezvăluirile făcute de cea mai sexy jurnalistă: „Mi-a dat o palmă la fund!” 

Diletta Leotta Italia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 17:49
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 17:48

Diletta Leotta (31 ani) este cea mai sexy prezentatoare sportivă, însă de-a lungul timpului a trecut prin situații extrem de neplăcute. 

Diletta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare sportive atât din Italia cât și din lume. Ea formează un cuplu cu Loris Karius, portarul lui Newcastle, cu care așteaptă și primul său copil. Jurnalista a trecut de-a lungul timpului, pe stadioanele pe care a mers, prin diverse situații neplăcute, însă invitată recent la un podcast a dezvăluit că a fost hărțuită chiar și de un fost profesor. 

Diletta Leotta, hărțuită la școală 

În cadrul interviului aceasta a povestit cum a trăit o experiență extrem de neplăcută la școală, cu un profesor care a hărțuit-o. 

„Profesorul de sport, cel care ne forța să purtăm colanți, mi-a dat o palmă la fund o dată și mi-a spus ceva de genul: 'pot să gust din prăjitură?' Nu știam ce insinua, nu am înțeles inițial, am mers acasă și i-am spus imediat tatălui meu, care este avocat. Profesorul a fost imediat suspendat și dat afară de la Institut”, a declarat Diletta citată de Gazzetta dello Sport

Totodată, vorbind despre cum a fost „tratată” pe stadioanele pe care a mers, prezentatoarea a spus: „m-am simțit adesea rușinată de comentariile legate de aparițiile mele sau de cântecele vulgare din stadion, însă acum s-au oprit, din fericire”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!