Dezvaluiri incredibile despre relatia pe care Printul Philip ar fi avut-o cu Printesa Diana! A fost acuzat de moartea lui Lady Di

Printul Philip accident lady di printesa diana Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Aprilie 2021, 15:15
Data actualizarii: Luni 12 Aprilie 2021, 15:22

Printul Philip a incetat din viata la 99 de ani.

Jurnalistii din Anglia au prezentat, in ultimele zile, mai multe detalii din viata sotului Reginei Elisabeta a II-a. 

Printre informatiile care au reaparut in presa, se numara si detalii despre relatia Printului Philip cu Printesa Diana. Potrivit lui Robert Jobson, care a scris recent o biografie a Printului Charles, acesta din urma a fost presat sa o ia de sotie pe Diana, presiunile venind din partea tatalui sau, care a placut-o de la inceput pe Lady Di. 

De altfel, in scrisorile pe care si le trimiteau, Diana i se adresa cu 'dragul meu tata', iar Printul Philip incheia mereu cu cuvintele: 'Cu toata dragostea, tata', potrivit Mirror

Relatiile dintre cei doi s-ar fi racit spre finalul vietii Printesei, care s-ar fi suparat dupa ce Philip i-ar fi reprosat ca Charles s-a distantat de ea din cauza geloziei sale si a comportamentului sau irational. 

In plus, Printul Philip a fost acuzat de tatal milionarului Dodi Al Fayed, care si-a pierdut viata alaturi de Diana, ca a ordonat serviciilor secrete sa le provoace moartea celor doi amanti. 

Oamenii legii nu au gasit, insa, nicio dovada ca moartea Printesei Diana a fost mai mult decat un accident, iar procesul, unul dintre cele mai controversate din istorie, s-a incheiat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!