Detaliul care ar putea sa faca lumina in cazul Pistorius: Reeva se intalnise cu fostul iubit cu doua zile inainte sa fie impuscata!

Oscar Pistorius Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2013, 10:10
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2013, 10:10

Ancheta politistilor scoate la iveala noi detalii in cazul mortii iubitei lui Oscar Pistorius

Publicatia engleza The Sun scrie ca anchetatorii au descoperit fapul ca Reeva Steenkamp s-a intalnit cu fostul iubit, afaceristul Warren Lahoud, intr-o cafenea, cu doua zile inainte sa fie impuscata de Oscar Pistorius.

Lahoud le-a povestit politistilor ca in timpul intalnirii amicale, Pistorius a sunat-o de doua ori pe Reeva: "Am intrebat-o daca totul este in regula. El o sunase de doua ori... ea mi-a spus ca nu s-a intamplat nimic. Ne-am intalnit la o cafea, asta a fost tot, cu o saptamana inainte vorbisem prin SMS sa ne intalnim."

"Parea ca se simte bine. Nu am discutat despre relatiile personale, intre noi a fost doar o intalnire ca intre prieteni. Nu parea sa fie nefericita", a explicat fostul iubit al Reevei.

Acest detaliu ar putea conta foarte mult in ancheta politistilor, insa Oscar Pistorius sustine in continuare ca moartea iubitei sale a fost doar un accident.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!