Cosmin Olaroiu si Steaua, uniti de aceeasi suferinta! Afla ce GOL IMENS din suflet l-a readus in Ghencea:

Cosmin Olaroiu Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2011, 10:23
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2011, 10:33

Cosmin Olaroiu si Steaua sunt uniti de aceeasi suferinta! Vezi ce l-a indemnat sa revina in Ghencea!

Desi il leaga o frumoasa poveste de dragoste de clubul militar, Olaroiu are in suflet doua goluri ce cu greu pot fi umplute, ambele legate de cupe!

Nu doar debutul carierei de fotbalist il leaga pe Olaroiu de Steaua, ci si inceputul carierei de antrenor! Olaroiu a venit in Ghencea in 2002, in postura de cel mai tanar antrenor ce se lupta la titlu, insa nu a prins tot turul campionatului, plecand inapoi la FC National.

Cosmarul de la 'Boro, din cupa UEFA

S-a intors insa 4 ani mai tarziu pentru a face cea mai mare performanta a unei echipe de club din Romania, dupa 1989! Echipa Stelei a atins faza semifinala in Cupa UEFA, in 2006, fiind la 2 minute de finala! Eliminarea cu Middlesbrough a lasat unu gol imens in sufletul stelistilor, cu atat mai mult al lui Olaroiu.

Acum are sansa de a juca returul unei semifinale, in Cupa Romaniei, cu FC Brasov! Chiar daca nu este la acelasi nivel, Oli isi mai poate spala constiinta incarcata de golul lui Maccaronne!

Cosmarul Cupei, motivul revenirii

O alta dorinta nematerializata a lui Olaroiu este castigarea Cupei Romaniei cu Steaua. In sezoanele petrecute ca antrenor in Ghencea, Oli a fost eliminat mereu din fazele de inceput ale competitiei. Asadar, revenirea lui Oli in Ghencea este cel mai probabil motivata de perspectiva finalei Cupei Romaniei! Altfel de ce ar fi acceptat un antrenor ce s-a inteles cu o echipa din vara (dupa propriile declaratii) sa vina in Ghencea pentru doar 2 saptamani?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!