Dani Alves a rupt tăcerea! Primul interviu după ieșirea din închisoare

Dani Alves inchisoare Dani Alves Stiri Dani Alves
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 08:11
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 08:11

Fostul star de la Sevilla, Barcelona, Juventus și PSG a fost eliberat condiționat din închisoarea Brians 2, după ce a plătit o cauțiune de 1 milion de euro. 

După ce a stat un an și jumătate în spatele gratiilor, Dani Alves (40 de ani) și-a petrecut primele zile în libertate alături de familie și prieteni, iar recent a oferit un interviu pentru o publicație catalană.

Pentru a se asigura că Dani Alves nu va pleca în Brazilia, țara sa natală, care refuză extrădarea, autoritățile din Spania i-au reținut pașaportul fostului fundaș, iar acesta este obligat să se prezinte săptămânal în fața instanței.

Dani Alves a rupt tăcerea: ”Asta trebuie să fac” 

”Asta trebuie să fac. În fiecare vineri trebuie să merg la Tribunal și asta e. Nu am altceva de făcut”, a spus Dani Alves.

Fostul fundaș de la FC Barcelona și Juventus a început prin a face o paralelă cu fotbalul. A spus că ”meciurile pe care trebuie să le joc sunt în instanță”, dar că ”habar nu are” cât poate dura un astfel de ”meci” până la soluționarea tuturor contestațiilor. Apoi și-a continuat discursul.

„Oriunde m-am dus, m-am adaptat, pentru că pentru mine nu locul sfințește omul, ci omul sfințește locul”, a spus Dani Alves pentru ziarul catalan El Periodico, după care a zâmbit, nedorint să intre în detalii și s-a limitat să spună că acum este ”calm și bine”.

În vârstă de 40 de ani, Dani Alves este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istorie. E la cucerit 23 de trofee cu FC Barcelona, unde a evoluat între 2008 şi 2016.

În cariera sa, brazilianul a mai jucat la Sevilla FC, Juventus Torino, Paris Saint-Germain şi Sao Paulo FC, iar în momentul arestării sale se afla sub contract cu echipa mexicană Pumas UNAM, care l-a concediat imediat după apariţia acuzaţiilor împotriva sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!