Cum se mai simte Christoph Daum, după ce a fost diagnosticat cu cancer la finalul lui 2022! 

Christoph Daum cancer Echipa Nationala Ionut Badea Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 09:25
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 09:25

Fostul selecționer al României se luptă cu cancerul, după ce a fost diagnosticat cu cumplita boală la finalul lui 2022.

La finalul lui octobmrie 2022, Christoph Daum (68 ani) a postat un mesaj pe contul oficial de Instagram în care anunța că a fost diagnosticat cu cancer. La aproape 3 luni distanță, Ionuț Badea (47 ani), fostul său secund de la naționala României, a mărturisit că, deocamdată, tratamentul cu citostatice fucționează. 

„Christoph Daum este sub tratament. Tratamentul funcționează. Sper să treacă peste problemele astea, iar lupta cu viața să fie de partea lui. E plecat acum special pentru un tratament. Important este că răspunde la noul tratament cu citostatice și sper să fie bine”, a declarat Ionuț Badea pentru DigiSport.

De când a fost demis de FRF de la câma naționalei, pentru că a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018, Christoph Daum nu și-a mai găsit alt angajament. De-a lungul carierei, germanul le-a pregătit pe Koln, Stuttgart, Besiktas, Bayern Leverkusen, Austria Vienna, Fenerbahce, Frankfurt, Brugge și Bursaspor. 

Mesajul lui Christoph Daum de Crăciun

Pe lângă urarea clasică, antrenorul german a specificat că răspunde la tratamentul pe care i l-au recomandat medicii și că, deocamdată, totul decurge conform planului.

„Sunt pe drumul cel bun spre vindecare. În acelaşi timp, aş dori să exprim sincere mulţumiri pentru nenumăratele cuvinte de încurajare şi sprijin din ultimele luni. Mi-au dat putere şi încredere şi au avut un impact extrem de pozitiv asupra tuturor tratamentelor. Sunt pe drumul cel bun spre vindecare”, a scris Christoph Daum pe contul oficial de Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!