Cum arata cel mai gras fotbalist din Romania? Echipa nu a reusit sa ii faca un tricou care sa il incapa :)) VIDEO
Vineri 26 Februarie 2016, 18:36

Cum arata cel mai gras fotbalist din Romania? Echipa nu a reusit sa ii faca un tricou care sa il incapa :)) VIDEO

CLICK AICI pentru a intra pe pagina Atletico Textila

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

„Avem echipa, avem valoare, avem echipa cea mai tare!” ar putea fi imnul echipei de fotbal Atletico Textila, asa cum va canta si talentatul taraf din tribune, in noul serial care debuteaza pe 10 martie, numai la PRO TV!

In fiecare episod, telespectatorii vor descoperi comica lume a fotbalistilor de la Atletico Textila, in incercarea lor de a evita retrogradarea, de a avea succes in afaceri si, de ce nu, la femei!

Nea Gica, patronul Atletico Textila, e complet imprevizibil si toata lumea ii stie de frica, inclusiv antrenorul Traian. Iubit de intreaga echipa, Traian este omul care se pricepe la orice, stie orice si poate sa dea sfaturi despre orice, dar viata i se complica in momentul in care Raluca, sotia patronului, preia carmele echipei Atletico Textila, dupa ce sotul ei sufera un atac de cord. Se viseaza creatoare de moda si femeie de afaceri de succes, insa are intentii bune si abordeaza optimist orice problema, chiar daca respectiva problema o depaseste complet, cum ar fi conducerea unui club de fotbal. De aici, situatiile comice se vor tine lant!

“Serialul este alert, personajele sunt dinamice, iar interactiunea dintre ele va aduce comedia in casele romanilor! Atletico Textila are tot ce ii trebuie: patronul temut de intreaga comunitate, sotia preocupata de aparente, antrenorul obscur, o echipa de fotbal total nepregatita, iar exemplele pot continua. Din 10 martie, umorul si fotbalul ajung in acelasi loc, la Atletico Textila.”, spune George Dogaru, regizorul serialului.

Puteti urmari cele mai tari faze din serial pe pagina de Facebook Atletico Textila:

 

Mai galactici decat Caru’ Mare…Mai extraterestri decât OZN-urile… Asta e echipa momentului!Atletico Textila, in curand la ProTV

Posted by Atletico Textila on Thursday, 18 February 2016


2 comentarii
  • 27 2016
    mihail ASTA I ROMANIA :)...
  • 26 2016
    pop In aceasta echipa MUTULICA are loc de tituar fara probleme . Aici face fata in mod sigur !!!...
Iohannis: "O voi întreba vineri pe doamna Dăncilă cu ce ocazie a plecat în Israel fără să sufle o vorbă"
BRAT