GALERIE FOTO Cum arată astăzi Larissa Riquelme, modelul Playboy care a promis că se va dezbrăca dacă Paraguay va câștiga Cupa Mondială în 2010

Cupa Mondiala Larissa Riquelme model playboy Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 14:08
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 16:07

Larissa Riquelme, un model Playboy, din Paraguay, a promis că va renunță la haine dacă țara sa vă merge până la capăt la Cupa Mondială 2010, din Africa de Sud. Iată cum arată astăzi!

În 2010, când a avut loc Cupa Mondială în Africa de Sud, Larissa Riquelme făcuse promisiunea că va alerga dezbrăcată, acoperită doar cu vopsea pe corp, în culorile țării sale, dacă Paraguay va obține victoria. Deși acest lucru nu s-a întâmplat, fanii modelului au reușit să o vadă pe tânără de-a lungul anilor pe rețelele sociale, în mai multe ipostaze îndrăznețe.

În prezent, Larrisa Riquelme are 37 de ani și este model, prezentatoare TV și Radio. De asemenea, aceasta produce și conținut pe rețelele sociale, unde o urmăresc 1.8 milioane de persoane. Deși nu a alergat dezbrăcată pentru Paraguay, în 2010, Larissa continua să se afișeze în ipostaze senzuale pentru fanii de pe Instagram.

Fie că este vorba de apariții în lenjerie intimă sau costume de baie, modelul nu ezită să-și etaleze formele voluptoase, iar fanii sunt înnebuniți după aparițiile sale.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!