GALERIE FOTO Cu internetul nu te pui! Karim Benzema, dat de gol de urmăritori că se iubește cu un super-model sexy! A șters poza imediat 

Karim Benzema Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 20:06
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 20:29

Karim Benzema (34 ani) o duce cât se poate de bine atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Atacantul lui Real Madrid a câștigat titlul în Spania și trofeul UEFA Champions League în acest sezon, al cincilea din carieră și se relaxează într-o bine meritată vacanță. Benzema pare să o ducă bine și pe plan personal, după ce urmăritorii săi l-au „prins” alături de o nouă iubită. 

Fotbalistul francez a fost căsătorit de două ori în ultimii ani, având o fată și doi băieți din căsniciile sale. Deși nu au apărut informații oficiale legate de divorțul de ultima soție, Benzema a fost dat de gol de urmăritori că și-ar fi refăcut deja viața cu o altă parteneră. 

Karim Benzema, dat de gol pe internet! Atacantul francez ar fi într-o relație cu un super-model

Recent, fotbalistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se afla în avionul privat, dormind, alături de descrierea: „nu aveți nicio dovadă”. Cu toate astea, internauții au găsit imediat „dovada”, remarcând piciorul unei femei care stătea sprijinit pe picioarele atacantului, sub masa pe care se aflau niște deserturi. 

Fanii lui Benzema au „cercetat”, descoperind că jucătorul s-ar întâlni cu Jordan Ozuna, un super-model, cu care ar fi într-o relație din luna martie. Fotografia a fost ștearsă de fotbalist de pe rețelele de socializare, fiind repostată o alta decupată, în care nu se mai vede detaliul remarcat de internauți.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!