Cine sunt premianții anului la CSA Steaua 

csa steaua premii csa steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 11:36
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 11:41

Clubul Armatei a stabilit cine sunt performerii anului 2021.

La Stadionul Steaua a avut loc ieri „GALA SPORTIVII ANULUI 2021”, în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni performeri ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua, sportivi care s-au evidențiat în acest an în competiții interne și internaționale.

Campioana olimpică la canotaj, în proba de dublu vâsle, Simona Geanina Radiș, a fost declarată „SPORTIVUL ANULUI 2021”, în timp ce „ECHIPA ANULUI” a fost aleasă echipa de polo masculin, câștigătoare a campionatului național, dar și a cupei României ediția 2020-2021.

Titlul de „SPORTIVUL ANULUI 2021, CATEGORIA TINERET”, i-a revenit luptătoarei Andreea Beatrice Ana, iar premiul  ”SPORTIVUL ANULUI 2021, CATEGORIA JUNIORI” a fost decernat jucătorului de tenis de masă, Darius Movileanu.

În cadrul evenimentului a fost premiată și echipa de volei masculin, pentru ultimul sezon. În sală s-au aflat și sportivi de performanță care au reprezentat cu cinste România și culorile roș-albastre: Cristian Gațu, Laura Badea, Sorin Macavei, Roxana Bârlădeanu și Adrian Bumbescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!