GALERIE FOTO Cine este femeia care a hărțuit o jurnalistă sportivă timp de doi ani și a fost trimisă la închisoare + Ce a putut să îi trimită la locul de muncă 

Laura Woods Harneet Kaur Stiri Laura Woods / Sursa foto: Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Februarie 2024, 12:24
Data actualizarii: Marti 20 Februarie 2024, 12:29

Laura Woods (36 ani) a fost hărțuită de o femeie în vârstă de 25 de ani pe o perioadă de doi ani. 

Prezentatoarea a trecut prin doi ani de chin din cauza lui Harneet Kaur (25 ani), care a hărțuit-o întâi în mediul online, sub pseudonimul 'Krazy Harns', iar apoi a început să o și urmărească prin oraș. Mai mult, conform The Sun, Kaur i-a trimis chiar la locul de muncă un kit de testare a sănătății sexuale, după ce a jignit-o online în repetate rânduri. 

Harneet Kaur a fost condamnată la închisoare timp de 14 luni. Kaur a pornit o campanie de hărțuire împoriva Laurei Woods, trimițând amenințări grave că îi omoară cățelul. Mai mult, aceasta îi aflase adresa și îi trimitea acasă biblii, dar și comenzi de mâncare, iar apoi a început să se plimbe pe strada pe care aceasta locuia. 

  • Laura Woods / Sursa foto: Instagram

De-a lungul timpului Kaur a postat multe mesaje jignitoare în mediul online, numind-o pe Woods „fostă prostituată care a făcut sex pentru a primi un job”, „rea, persoană blocată”. Campania de hărțuire a început din iunie 2021 până în septembrie 2023. Kaur a fost arestată în aprilie 2022, iar apoi re-arestată în august. 

Deși a fost arestată, campania ei de hărțuire nu s-a încetat. Kaur a primit ordin de restricție și nu se poate apropia la mai mult de 500 de metri de Woods, care suferă de anxietate și a fost forțată să își angajeze oameni de pază atât acasă, cât și la muncă. Harneet Kaur are autism, iar în trecut a fost interzisă de pe terenul lui Liverpool pentru vânzare ilegală de bilete. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!