Cea mai mare petrecere a sfârșitului de an a fost la PRO TV! PROTEVELION 2023 a fost lider de audiență

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 13:53
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 14:17

În noaptea dintre ani, Raluka și Pavel Bartoș au fost gazdele celei mai tari petreceri a sfârșitului de an: PROTEVELION 2023, emisiunea situându-se în topul preferințelor telespectatorilor români. 

PRO TV a fost numărul 1 atât pe National 4+ și Urban 4+, cât și pe targetul comercial N21-54ABCD, targetul de referință pe care se tranzacționează peste 70% din spațiul comercial în piața de televiziune.

Astfel, în intervalul 20.00 - 02.00, Protevelion 2023 a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistat 11.1 puncte de rating și 31.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea din poziția secundă a obținut 10.4% puncte de rating și 29.0% cotă de piață.

La nivel național, în minutul de maximă audiență, aproape 3 milioane de români au urmărit scena din Protevelion 2023, în care invitații încercau să ghicească ce vedetă s-a regăsit într-o postură inedită într-un hotel din Monaco.

Începând cu ora 20.00 și până la 3.35 dimineața, la PRO TV, telespectatorii au sărbătorit intrarea în noul an alături de artiștii preferați și de cele mai iubite vedete din România.De la muzică și duete neașteptate la momente de stand-up, dans, scenete și reacții savuroase ale invitaților, românii au avut parte de un spectacol în care se vor regăsi. 

Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa au fost câteva dintre perechile care au putut fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion.

Pe scenă au mai urcat: Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Rareș Năstase, Andreea Marinescu, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Rai Banda și mulți-mulți alții.

Tot în cadrul emisiunii-maraton PROTEVELION, telespectatorii au avut ocazia de a câștiga 10.000 de euro . Câștigătorul va fi anunțat marți, 10 ianuarie, pe site-ul protv.ro și stirileprotv.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!