"Ce contine o Coca-Cola". Platforma care iti spune totul despre compozitia bauturii descoperite acum 127 de ani

Coca Cola Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 11:12
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 15:23

Coca-Cola a lansat platforma "Ce contine o Coca-Cola", care ofera tuturor celor interesați informatii complete despre ce contine faimoasa bautura, in plus fata de cele deja disponibile pe etichetele produselor.


Acesta este un articol publicitar

 

Pe www.cecontineococacola.ro gasiti lista ingredientelor din Coca-Cola, respectiv zahar, arome naturale, dioxid de carbon, cafeina, acid fosforic, colorant caramel E150d si apa.


La fiecare ingredient este mentionata cantitatea dintr-o sticla de 250 ml. Compania arata ca in conformitate cu zeci de studii internationale toate componentele bauturii sunt in doze ce nu pot afecta sanatatea.


De asemenea, Coca-Cola a lansat si un micro-site dedicat profesionistilor din domeniul jurnalismului, o sursa suplimentara de informare - www.cecontineococacola.ro/all.


Aici, toate informatiile despre ingredientele din bauturile Coca-Cola, Coca-Cola Zero si Coca-Cola Light, precum si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari adresate de consumatori si link-urile catre surse oficiale care le sustin, sunt structurate și prezentate intr-o maniera ce le face usor de urmarit, preluat și utilizat in materialele de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!