Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu in momentul accidentului care a dus la moartea unui barbat. Conducea cu 240 KM/H

Mario Iorgulescu Stiri Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu in momentul accidentului care a dus la moartea unui barbat. Conducea cu 240 KM/H
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2019, 20:49
Data actualizarii: Miercuri 11 Septembrie 2019, 20:55

Mario Iorgulescu avea alcoolemie peste limita legala in momentul in care a produs accidentul in care a murit un om. 

Fiul sefului LPF, Mario Iorgulescu, avea alcoolemie 0,80 g/l alcool pur in sange, conform probelor recoltate dupa accident, anunta Libertatea.

Astfel, pe langa dosarul pentru ucidere in culpa, Mario Iorgulescu va fi acuzat si de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, infractiune ce se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani sau cu amenda penala.

Mario Iorgulescu este in continuare internat la Spitalul Elias, la Terapie Intensiva, in stare de inconstienta, intubat si ventilat mecanic.

Madicii au anuntat ca starea lui s-a agravat. El conducea cu 240 km/h pe soseaua Chitilei sambata noapte si a pierdut controlul bolidului Aston Martin BDS si a patruns pe contrasens. El a spulbert un autoturism care venea pe contrasens, al carui sofer in varsta de 25 de ani a murit in urma accidentului. 

 

Gino Iorgulescu: Durerea noastra e de nerostit!

Presedintele LPF, Gino Iorgulescu, a publicat un comunicat de presa imediat dupa accidentul produs de fiul sau. 

"Cu o durere imensa in suflet, vrem sa aducem la cunostinta oamenilor regretul nostru, care nu incape in cuvinte, fata de tragicul accident care a avut ca urmare decestul tanarului de varsta cu copiulul nostru, Mario.

Transmitem condoleante sincere familiei indoliate, durerea noastra fiind de nerostit. Toate rugile noastre se indreapta catre Dumnezeu, gandindu-ne ca situatia putea fi cu acelasi deznodamant si pentru copilul nostru, aflat acum in stare grava la spital.

Suntem coplesiti de lacrimi si de durere in urma tragicului accident din dimineata de 8 septebmbrie si speram ca oamenii, opinia publica, sa inteleaga clipele grele prin care trecem si noi, si cealalta familie. Gabriela si Gino Iorgulescu", se arata in comunicatul trimis de Gino Iorgulescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!