Ce a patit acest barbat cand a facut sex cu iubita sa cu 40 de ani mai tanara. Tot ea l-a salvat!
Marti 17 Aprilie 2018, 11:42

Ce a patit acest barbat cand a facut sex cu iubita sa cu 40 de ani mai tanara. Tot ea l-a salvat!

Barbatul a ajuns la spital.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Legenda wrestlingului, Jerry Lawler, poreclit "Regele", a ajuns la 68 de ani. Acesta pare ca isi traieste viata din plin, avand o iubita cu 40 de ani mai tanar decat el!

Toate bune si frumoase pana cand relatia i-a provocat probleme la inima, la propriu! Jerry a ajuns la spital de urgenta dupa ce a suferit un infarct in timpul unui act sexual.

Culmea, chiar iubita sa l-a salvat, dupa ce l-a transportat de urgenta la spital cu masina, altfel batranul wrestler nu ar fi avut nicio sansa.

Acesta a fost internat de urgenta la terapie intensiva si este stabil, insa a avut nevoie de 2 zile pentru a putea sa vorbeasca iar. Lawler a mai suferit un infarct in 2012, acesta fiind al doilea si probabil ultimul la care supravietuieste, sansele de a trece si de al treilea infarct sunt extrem de mici.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”