GALERIE FOTO Britney Spears, suporter de lux pentru campioana Angliei! Ce vor să facă oficialii de pe Etihad pentru cântăreață 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iunie 2022, 11:58
Data actualizarii: Duminica 19 Iunie 2022, 12:09

Britney Spears (40 ani) este una dintre cele mai faimoase cântărețe de pop din lume.

Artista din Statele Unite ale Americii s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Sam Asghari, după o relație de aproape șase ani. Cântăreața a fost cerută în căsătorie în luna septembrie a anului trecut. Relația celor doi o poate „apropia” pe Britney de lumea fotbalului și de un club important din fotbalul englez, mai precis Manchester City. 

Soțul artistei este fan declarat al campioanei Angliei, fiind chiar membru VIP al clubului. Sam își arată des „dragostea” pe care o are față de Manchester City prin postările de pe rețelele de socializare, chiar luna trecută fiind surprins în timp ce sărbătorea titlul câștigat de echipa lui Pep Guardiola. 

Manchester City, gata să îi facă o „propunere” lui Britney Spears 

Oficialii lui Manchester City au fost informați deja de pasiunea pe care Sam Asghari i-a insuflat-o soției sale și ar pregăti o mutare interesantă în acest sens, informează The Sun

„Imediat cum s-a aflat că Britney este fan al lui City au început să se pună în mișcare lucruri pentru a fi adusă la stadion în următorul sezon. Sam o urmărește pe City de ceva timp și a avut parte de un tur VIP la baza noastră de antrenamente, asta l-a entuziasmat. 

Ar fi incredibil să o aducă pe Britney cu el data viitoare când vine la meci. Este una dintre cele mai mari stele ale muzicii și să o avem ca fan este briliant. Poate într-o zi ar putea chiar să cânte pe Etihad. Ar fi foarte tare ca Britney și Sam să vină să îl întâlnească pe Pep”, a spus o sursă din cadrul clubului pentru sursa citată.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!