Baietelul de 5 ani oprit de politie in timp ce conducea pe autostrada: "Merg sa-mi iau un Lamborghini!" E ireal ce a putut sa le spuna

Lamborghini Stiri BREAKING NEWS: Baietelul de 5 ani oprit de politie in timp ce conducea nebuneste pe autostrada: "Merg sa-mi iau un Lamborghini!" E ireal ce a putut sa le spuna
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2020, 20:39
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2020, 22:15

La 5 ani, are toate sansele sa fie cel mai tanar sofer prins vreodata fara permis!

Dupa o cearta cu mama care refuza sa-i cumpere un Lamborghini, mocutul s-a urcat in masina si a plecat spre California pentru a-si indeplini dorinta! Aventura sa la volan ar fi trebuit sa-l treaca prin mai multe state, insa n-a durat decat 5 minute. Baiatul a fost oprit de o patrula a politiei pe autostrada!

"Cati ani ai, 5?", e auzit unul dintre politisti intrebandu-l pe baiat. "Wow, de unde ai invatat sa conduci asa masina?", a vrut apoi sa afle omul legii.

Pustiul a marturisit ca s-a certat cu mama lui dupa ce aceasta a refuzat sa-i cumpere un Lamborghini. Nu voia unul de jucarie, ci unul cat se poate de real! Pretul de pornire al unei astfel de masini de lux e de 200 000 de dolari. Baietelul avea in buzunar doar 3, anunta NBC.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!