Becali i-a impus lui Reghe TREI titulari: "Cu ei suntem imbatabili" METAFORA din care Tatarusanu nu a inteles daca mai apara sau nu:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 August 2012, 14:16
Data actualizarii: Vineri 24 August 2012, 14:14

►Astazi, la Informatia, de la ora 19:00, Duckadam povesteste in direct la Sport.ro cum va sarbatori Steaua a 9-a calificare consecutiva in grupe | Joi, 20:30 Steaua - Ekranas, ProTV si voyo.ro
►Sambata, 12:30 Lokomotiv - Dinamo Moscova, la Sport.ro si www.voyo.ro! Transmite-i mesajul tau lui Dan Petrescu!

Tanase, Adi Popa si Rusescu, TITULARI!
“Am vorbit cu Reghe si i-am zis ‘Am o rugaminte la tine: tu esti specialistul, dar vreau sa cer si eu ceva. Fa ce faci, aplica-ti toate cunostiintele tale si tot talentul tau, ca acesti 3 sa fie toti in teren. Noi daca jucam cu astia toti 3 in teren, suntem imbatabili!

Pe noi tot timpul atacantul, varful e om in minus. Pentru ca nu participa ca lumea la combinatie, la jocul Stelei. Ei doar sa o bage cu latul in poarta. Pai lasa, ba, o baga Popa cu latul in poarta, care-i problema?

Rocha i-a trimis o pasa pe culoar, am zis ca o ajunge. A primit pasa in dreapta si eu o ajungeam pe-aia. Parca e dat cu calculator pe incetinitor”, a spus Gigi Becali in conferinta de presa.

BOMBA ZILEI: 4,3,2,1 :)

Gigi Becali a declarat joi ca nu mai vrea sa il vanda pe Tatarusanu.
"Eu nu vreau sa mai fac nicio afacere in fotbal. Nu mai vreau sa-l vand pe Tatarusanu. Nu mai vreau sa fac afaceri, vreau rezultate. Tatarusanu trebuie sa inteleaga un lucru: intr-o echipa sunt doi portari si pot apara toti trei" , a declarat Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!