Becali a reusit sa-l enerveze pe Copos! Vezi cum l-a poreclit pe Gigi si ce-i raspunde pe blog: l-a bagat in ceata pe patronul Stelei!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2012, 15:15
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2012, 15:15

Copos n-a mai suportat sa-l auda pe Becali facandu-l in toate felurile pe Sabau si a luat atitudine. A scris pe blog!

"Domnul GI il ataca intr-o maniera incalificabila pe antrenorul Rapidului, Ioan Ovidiu Sabau, afirmand ca acesta este un «pocait», «tentat de rau» si care «s-a lepadat de Hristos».

In primul rand, cu greu as putea crede ca inchizitorii si conchistadorii care au insangerat Planeta cu ruguri si cu mormane de morti, doar pentru ca unii oameni erau altfel sau gandeau altfel, sunt si azi printre noi. De peste 200 de ani incoace normele privind toleranta si non-discriminarea au devenit reguli de drept in statele civilizate. Sa luam doar doua exemple relevante. Constitutia Romaniei prevede, la art. 4 alin. (2), ca cetatenii romani sunt egali in drepturi, fara deosebire de opinie. Mai mult, art. 29 din Constitutie garanteaza libertatea credintelor religioase, care nu pot fi ingradite sub nicio forma si care trebuie sa se manifeste in spirit de toleranta si de respect reciproc.. "[ si mai multe gasiti pe blog].

"In al doilea rand, termenul de «pocait» are, in contextul declaratiilor domnului GI, un sens peiorativ, asemanator cu cel de «boanghen», «bozgor» ori «cioban». M-as fi asteptat la mai multa decenta din partea domnului GI. (...) Personal, il cunosc suficient de bine pe Ioan Ovidiu Sabau si inteleg ca pentru el credinta este un sprijin si un izvor de cinste, sarguinta si profesionalism. Poate ca lumea ar fi mai buna daca toti ar avea calitatea umana a lui Ioan Ovidiu Sabau!

Rusine pentru intoleranta, domnule Inchizitor modern GI!", a adaugat Copos, care a folosit prescurtarea "GI" de la Gigi, asa cum patronul Stelei spune "ti", cand vorbeste despre tigani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!