Are o siluetă perfectă, dar să o vezi pe mama sa! Cât de bine arată familia unei vedete de reality show din Marea Britanie

antigoni buxton Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Octombrie 2022, 08:35
Data actualizarii: Sambata 08 Octombrie 2022, 11:39

Antigoni Buxton are 26 de ani și se mândrește cu o siluetă absolut perfectă. De curând, tânăra și-a făcut debutul în cadrul unei emisuni de succes din Marea Britanie, iar de atunci și părinții ei au intrat în vizorul fanilor. Iată cât de bine arată mama tinerei!

În ciuda faptului că întoarce toate privirile cu aspectul său, Antigoni Buxton mărturisește că este singură de aproape doi ani, motiv pentru care a și acceptat să participe la unul dintre cele mai cunoscute reality show-uri din Marea Britanie. Speră să își găsească sufletul pereche, însă vrea ca totul să se desfășoare natural.

Antigoni Buxton are origini grecești și cipriote, iar de când face senzație pe micile ecrane fanii au început să se intereseze și de familia ei. Tatăl său are 57 de ani, este antrenor de fitness și a participat la mai multe competiții de bodybuilding.

Mama sa, de profesie chief, este extrem de frumoasă și arată senzațional la vârsta ei. Femeia apare în emisiunile culinare, acolo unde aduce de fiecare dată rețete delicioase.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!