GALERIE FOTO Are doar 20 de ani și deja este milionară în dolari. Imagini incendiare cu gimnasta inclusă în topul celor mai sexy femei din lume

Olivia Dunne cele mai sexy femei gimnastica Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Aprilie 2023, 18:15
Data actualizarii: Marti 25 Aprilie 2023, 18:41

Olivia Dunne (20 de ani) este o gimnastă din America, devenită cunoscută datorită succesului de pe rețelele de socializare. 

Revista Maxim a realizat topul celor mai sexy femei din lume, iar sportiva a fost inclusă în acest clasament. "Este înfățișarea ideii că 'puternic este noul sexy', cu brațe puternice, picioare tonifiate și abdomen sculptat", a scris respectiva publicație.

Datorită celebrității și al aspectului fizic plăcut, Olivia Dunne a fost solicitată pentru numeroase contracte de publicitate și, în mai puțin de doi ani, a reușit să-și mărească averea la peste trei milioane de dolari. 

Conform clutchpoints.com, gimnasta încasează cel mai mult din imaginile postate pe Instagram undeva la 43.000 de euro. Cel mai puțin a aprimit 31.900 de euro, menționează sursa de mai sus.

Olivia Dunne a început să practice gimnastica de la vârsta de trei ani! Acum, americanca e legitimată la echipa feminină a celor de la LSU Tigers, din cadrul Universității din Louisiana.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!