Apel disperat al lui Gigi Becali catre judecatori: "Vreau sa mor, sa scap de durerile astea"

Gigi Becali Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Februarie 2014, 16:40
Data actualizarii: Marti 11 Februarie 2014, 16:51

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Gigi Becali isi doreste sa fie eliberat temporar pentru a se opera din cauza durerilor insuportabile la spate. Lui chiar i-a paralizat o mana la un moment dat si a slabit aproape 20 de kilograme in cele 9 luni de detentie. El a facut un apel disperat catre judecatori sa-i fie permisa eliberarea pentru a se opera de hernie de disc, conform Romania TV.

"Sunt dureri ca, atunci cand te apuca, spui: <Doamne, vreau sa mor, sa scap de durerile astea!>" le-a spus Gigi Becali judecatorilor in luna ianuarie, imagini aparute abia acum.

Patronul Stelei refuza sa manance desi familia ii trimite pachete si se roaga toata ziua. Judecatorii au refuzat insa sa-i aprobe intreruperea pedepsei.

La inceputul acestei luni, avocatii lui Gigi Becali au trimis catre Ministrul Justitiei o cerere de gratiere pentru Gigi Becali, lucru confirmat si de premierul Victor Ponta. Aceasta va fi analizata si trimisa catre presedintele Traian Basescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!