Anunt de ultima ora: Tiriac face sala polivalenta cu patinoar, o sala de sport cu bazin si un circuit auto! Investitie de ZECI de milioane de euro

Ion Tiriac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2016, 23:25
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2016, 23:29

Ion Tiriac a mutat mutat divizia de vanzare a masinilor rulate pe care o detinea in Otopeni pentru a investi intr-un centru sportiv UNIC in Romania!

ZF.RO anunta ca Tiriac isi propune sa construiasca o sala polivalenta cu patinoar, o sala de sport cu bazin de inot la dimensiuni olimpice si un circuit auto ca parte a unei investitii in valoare de zeci de milioane de euro.

In conditiile in care Bucurestiul nu beneficiaza nici de un patinoar modern, nici de o sala polivalenta la standardele secolului 21, centrul sportiv pe care Tiriac il construieste vizavi de aeroportul Otopeni are sanse mari sa atraga mii de locuitori ai Capitalei!

National Arena, stadionul de 5 stele al Bucurestiului, e singura constructie cu profil principal sportiv din Bucuresti aliniata celor mai inalte criterii de evaluare internationala!

Ion Tiriac, proprietar al turneelor de tenis de la Madrid si Bucuresti, a decis recent sa renunte la ultimul, dezamagit de problemele pe care le-a intampinat in omologarea arenei centrale din complexul BNR.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!