Anunt de ultima ora: Tiriac face sala polivalenta cu patinoar, o sala de sport cu bazin si un circuit auto! Investitie de ZECI de milioane de euro

Anunt de ultima ora: Tiriac face sala polivalenta cu patinoar, o sala de sport cu bazin si un circuit auto! Investitie de ZECI de milioane de euro

Ion Tiriac a mutat mutat divizia de vanzare a masinilor rulate pe care o detinea in Otopeni pentru a investi intr-un centru sportiv UNIC in Romania!

ZF.RO anunta ca Tiriac isi propune sa construiasca o sala polivalenta cu patinoar, o sala de sport cu bazin de inot la dimensiuni olimpice si un circuit auto ca parte a unei investitii in valoare de zeci de milioane de euro.

In conditiile in care Bucurestiul nu beneficiaza nici de un patinoar modern, nici de o sala polivalenta la standardele secolului 21, centrul sportiv pe care Tiriac il construieste vizavi de aeroportul Otopeni are sanse mari sa atraga mii de locuitori ai Capitalei!

National Arena, stadionul de 5 stele al Bucurestiului, e singura constructie cu profil principal sportiv din Bucuresti aliniata celor mai inalte criterii de evaluare internationala!

Ion Tiriac, proprietar al turneelor de tenis de la Madrid si Bucuresti, a decis recent sa renunte la ultimul, dezamagit de problemele pe care le-a intampinat in omologarea arenei centrale din complexul BNR.

Citeste si:Ion Tiriac
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies