Antrenorul care l-a descoperit pe Bute il sfatuieste sa se RETRAGA: "N-ar fi o retragere rusinoasa" Cine e VINOVAT pentru infrangerea cu Pascal:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Ianuarie 2014, 11:31
Data actualizarii: Duminica 19 Ianuarie 2014, 21:42

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Felix Paun, antrenorul care l-a descoperit pe Lucian Bute (33 ani) crede ca acesta ar trebui sa se retraga dupa ce a pierdut la decizie in fata lui Jean Pascal.

"Acum chiar ii acuz pe antrenori, stafful canadian, pentru ca acum am vazut ca acum Lucian a fost bine pregatit, ar fi avut multe disponibilitati sa faca un meci mare, insa din pacate n-a schimbat nimic, decat in ultima repriza, cand a fost prea tarziu. Cred ca principalul vinovat este stafful canadian, putea sa-l monteze mai mult in acest meci, putea sa-i schimbe tactica, sa-l obisnuiasca sa foloseasca si combinatii, a lovit mult prea izolat si i-a permis lui Pascal sa-si foloseaca calitatile fizice. Eu l-as sfatui sa se retraga. N-ar fi retragre rusinoasa, pentru ca n-a pierdut intr-un mod rusinos, a pierdut oarecum la limita, insa depinde cum se va simti el, ce va discuta cu stafful lui", a declarat Paun.

Tatal lui Lucian, Stefan, a afirmat ca fiul sau a avut probleme la mana stanga: "Luci a avut probleme la mana stanga Nu a activat deloc cu ea, a activat ultima repriza. Daca se baga cu stanga mai din timp avea mai mare succes, dar nu a putut din cauza operatiei. Din partea mea, as zice sa zice, pana aici am mers, dar el decide".

Cristian Ciocan il sustine pe Bute si spune ca trebuie sa tina sus capul si sa isi revina dupa aceasta infrangere.
"Daca as fi fost langa ring, as fi sarit acolo sa-l ajut, cu siguranta, iar daca eram in ring, va dati seama, la un asa nivel, la totul sau nimic, la distrugere totala. Acum, capul sus, asta-i viata, cine-i mai bun castiga, asta nu inseamna ca maine ne oprim, nu mai boxam. Vladimir Klitschko a pierdut chiar patru meciuri si acum e campion mondial, asta-i sportul!", a spus la randul sau campionul la categoria grea Cristian Ciocan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!