Anonymous îi ia peste picior pe hackerii ruși, care s-au lăudat că i-au doborât site-ul: "Ce drăguți sunt!" :)

Anonymous Război în Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Martie 2022, 15:41
Data actualizarii: Joi 10 Martie 2022, 17:04

Gruparea Anonymous i-a declarat război lui Putin după ce Rusia a invadat Ucraina, iar de atunci site-urile instituțiilor publice ruse au căzut pe capete.

În replică, propaganda rusă a anunțat că site-ul celor de la Anonymous au fost doborât de hackerii ruși.

Atât doar că Anonymous a susținut, astăzi, că nu deține un site oficial. Nici nu ar avea cum, ținând cont că reprezintă o entitate secretă.

„Priviți cât de drăguți sunt hackerrii pro-ruși care pretind că ne-au doborât site-ul nostru web. Faza e că Anonymous nu are un site oficial. Ei nu știu să facă decât propagandă.

Tu există un site... nu există un cont pe Facebook, Tiktoc, Instagram... Nici GAB, Tinder, Spotify sau nici măcar Youtube (nici măcar contul „verificat”)

Nu există nicio pagină web oficială care să ne aparțină. Ne găsiți doar aici, pe Twitter”, au scris cei de la Anonymous într-un mesaj publicat pe Twitter.

Hackerii Anonymous au spart baza de date a Departamentului de Proiecte Informaționale

După ce au doborât peste o sută de site-uri ale insitituțiilor publice din Rusia, au piratat televiziunile controlate de stat în Rusia și au difuzat imagini reale cu războiul din Ucraina, hackerii Anonymous i-au mai dat o lovitură de proporții lui Putin.

Aceștia au atacat serverele Departamentul de Proiecte Informaționale și au sustras toată baza de date cu informații sensibile - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!