Anamaria Prodan pune capat subiectului despre posibilul divort de Laurentiu Reghecampf: "Vom muri impreuna, sa nu mai aud de asa ceva" 

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iunie 2021, 10:27
Data actualizarii: Duminica 20 Iunie 2021, 11:51

Anamaria Prodan a facut lumina in cazul subiectului intens discutat in ultimele zile, divortul dintre ea si Laurentiu Reghecampf. 

Impresara a vorbit pentru fanatik.ro si a explicat in ce stadiu se afla casnicia sa, marturisind ca isi doreste sa incheie acest subiect. Anamaria Prodan a declarat ca familia ei este bine, relatia cu Laurentiu este minunata si ca vor sa puna capat speculatiilor aparute. 

"Am vorbit cu Laur si, gata! Mi-a spus 'Ana, opreste circul asta'. Inca o data, daca Laur m-a rugat sa opresc circul asta pentru ca toata lumea isi face bani pe imaginea noastra ai pe numele nostru.", a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro

"Vreau sa o inchid eu (discutia despre divort, n. red.), in familia mea, cu sotul meu. (…) Sotul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întalnit, sotul meu este cel mai familist om, cel mai bun tata pe care l-am intalnit. Omul asta e pur si vom muri impreuna. Si nu vreau sa mai aud asa ceva", a marturisit impresara pentru fanatik.ro

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Instagram Anamaria Prodan 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!