FOTO ȘI VIDEO Anamaria Prodan, mesaj dur pe Instagram: "Așa arăt la 50 de ani nemachiată. Să moară grasele și urâtele de ciudă"

anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Aprilie 2023, 10:50
Data actualizarii: Marti 11 Aprilie 2023, 11:31

Anamaria Prodan (50 de ani) le-a transmis un mesaj dur contestatarilor, afișându-se nemachiată într-un video postat pe rețelele sociale.

Impresarul FIFA a postat pe Instagram un clip în care se demachiază și le arată urmăritorilor săi cum arată natural: "Slabă și frumoasă", s-a autodescris fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, mesaj dur pe Instagram: "Așa arăt la 50 de ani nemachiată"

Anamaria Prodan nu s-a limitat să vorbească doar despre aspectul său și le-a criticat pe femeile mai tinere, care, susține ea, îi adresează cuvinte neplăcute.

"Mă pregătesc pentru make-up, mă demachiez pentru că am avut cremă pe față. Apropo, pentru fraierii ăștia, uite, nu mai avem fard, nimic. Așa arată Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani. 50+. Și slabă, și frumoasă.

Ca să muriță voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-25-30 de ani să slăbiți, să aveți grijă de voi și să arătați și voi așa la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi. În spatele calculatorului e frumos să scrii. Vă iubește Ana", a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, descrisă în Marea Britanie drept "cel mai sexy impresar"

Publicația tabloid DailyStar a realizat, anul trecut, un material amplu despre succesul româncei, făcând referire la averea impresionantă pe care a strâns-o de-a lungul vieții. 

Cu titlul "Cel mai sexy impresar are o avere mai mare decât starul lui Tottenham (Harry Kane)", articolul prezintă detalii din viața româncei despre care precizează că ar avea o avere de aproximativ 170 de milioane de euro. 

Mare parte a sumei impresionante are legătură și cu moștenirea de la mama sa, iar restul sunt din impresariat, afaceri și modelling.

Cei de la DailyStar au adus în prim plan și pictorialul realizat pentru Playboy în 2008, adăugând faptul că impresara nu ar avea o problemă ca fiicele sale să facă acest lucru: "Nu văd nimic rău în a poza într-o revistă pentru adulți, chiar mi-aș lăsa fetele dacă vor"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!