Anamaria Prodan, cucerită de un alt bărbat: „Avem o legătură foarte frumoasă!” Detalii despre cel care 'i-a furat inima'

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 20:25
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 23:40

Anamaria Prodan (49 ani) își 'revine' după decizia lui Laurențiu Reghecampf de a divorța. 

Antrenorul Universității Craiova a anunțat divorțul în vara anului trecut, iar de atunci a izbucnit un adevărat scandal cu impresarul, după ce au apărut și imagini cu Reghecampf alături de noua sa iubită, însărcinată. Cei doi nu s-au prezentat la prima înfățișare a divorțului și și-au aruncat vorbe grele. 

La câteva luni de la startul scandalului, Anamaria Prodan a vorbit din nou despre situația sa și a dezvăluit că există un bărbat pe care a pus ochii și care o atrage. Agentul a mărturisit însă că nu va începe nicio relație decât după ce va fi divorțată, atacându-l astfel și pe Reghecampf.

Anamaria Prodan, detalii despre bărbatul care a cucerit-o 

Într-un interviu acordat recent, Anamaria Prodan a vorbit despre bărbatul care îi place, dezvăluind că acesta nu este român. Tototdată, impresarul a oferit detalii și din procesul de divorț, dezvăluind că Laurențiu Reghecampf nu a fost de acord să divorțeze la notar. 

„Da, există un bărbat care îmi place. Nu am iubit oficial, să spun că sunt cuplată, e un bărbat care îmi place în mod deosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea la modul că nu m-a interesat ca bărbatul să aibă bani, dar îmi plac bărbații foarte demni. Am zis întotdeauna că vreau ca atunci când intru cu bărbatul meu undeva, toată lumea să facă liniște și să zică: 'Wow, a venit Prodanca cu bărbatul ei'. Dacă văd că cineva zâmbește sau își dă coate când intru eu cu bărbatul respectiv înseamnă că nu e ceea ce trebuie și trebuie degajat. 

Domnul despre care vorbeam nu este român. Am principii, cum spun prietenii mei, old fashioned. Eu până nu divorțez nu o să mă afișez vreodată cu cineva sau să spun că sunt gravidă cu nu știu care, să mă prindă lumea prin păduri cu bărbați, nu pot. Îmi place foarte tare cineva și avem o legătură foarte frumoasă, a înțeles și respectă decizia mea de a aștepta până se termină divorțul. 

L-am rugat pe Laurențiu să divorțăm la notar de 5-6 ori, iar în ultima perioadă nu-și dorește, lui îi place circul așa, pe mine mă relaxează când mai fac haz de necaz. Vorbim prin mail, așa l-a învățat amanta. Pentru noi a fost cumplit când am citit înjurăturile amantei pe mail prima dată când l-am iertat. Noi nu ne certam, cum să îmi umilesc eu bărbatul? Mi-am respectat bărbatul, eu l-am ridicat, i-am dat tot, inima, viața”, a declarat Anamaria Prodan la „Fiță cu Adiță”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!