Anamaria Prodan, atac dur către Laurențiu Reghecampf: "Eu am inventat toți bărbații din viața mea"

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 09:50
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 10:06

Anamaria Proda și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după ce antrenorul Universitații Craiova și-a găsit o nouă parteneră de viață.

Impresara a făcut o serie de declarații despre relația pe care a avut-o cu antrenorul de la Universitatea Craiova, dar și despre ce își dorește în viitor de la un partener. 

"Eu l-am inventat și pe Reghe. Eu am inventat toți bărbații din viața mea. Nu am ales niciodată unul șmecher, unul cu bani. Nici nu știu cum e să primești cadouri, să vină unul să-ți zică: 'Iubita mea, ți-am luat un hotel'.

Măcar la 50 de ani vreau să-mi termin viața lângă unul mai puternic decât mine, din poate punctele de vedere. Ce să mai faci cu păpușei? Și să nu mai fie români, gata! Mentalitatea e... .", a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului cu Codin Maticiuc. 

Anamaria Prodan a dezvăluit că salariu are tehnicianl al Universitatea Craiova

„Eu sunt atât de excigentă cu mine, îți dai seama cum sunt cu cei din jur? Am fost atât de exigentă și toată lumea îi spunea, dar eu îi spuneam că dacă nu ești concentrat un miliard la sută ca antrenor, te-au dat afară, ți-au terminat cariera, dormi sub pod. Nu știi să faci nimic altceva. 

Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf. Uite, acum trăiește din 15.000 de euro pe lună, de la 2 milioane jumătate, 3 milioane de euro pe an, a ajuns la 15.000 de euro pe lună.", a explicat aceasta

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!