Amendati de Steaua: "Nikolici si Matei au primit o amenda destul de mare!" Reghe a dezvaluit care a fost PRIMA REACTIE cand a vazut imaginile:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Octombrie 2012, 17:30
Data actualizarii: Luni 15 Octombrie 2012, 17:27

Vezi care a fost reactia lui Reghecampf dupa ce a vazut imaginile cu Nikolici si Gabi Matei vomitand din masina, dupa o noapte in club.

"Le-am spus jucatorilor, sa le fie lor rusine. Nu putem sa ii nenorocim acum... Daca Meme a fost cu ei la discoteca nu inseamna ca trebuia sa aiba grija de ei. Isi pot petrece timpul liber asa cum vor. Ei trebuie sa plateasca, daca nu apareau in acele imagini nu aveam cum sa le facem nimic. Pe mine m-a deranjat ca au aparut in aceste imagini, nu ca au fost la discoteca. Au primit o amenda destul de mare, nu asta e important ci imi doresc sa inteleaga ce au facut si ei si toti jucatorii de la Steaua.

Atmosfera e una buna, ei astazi sper ca au inteles ce le-am spus, noi ne continuam drumul dar e pacat pentru ei ca au lasat o imagine proasta. Prin jocul si golurile lor speram sa stearga aceste momente.

Prima data nu mi-a venit sa cred cand am vazut imaginile dar nu mai vreau sa discut pe aceasta tema pentru ca nu imi face placere.", a spus Reghecampf la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!