GALERIE FOTO "Am plâns tot drumul, a fost traumatizant". Ce a pățit la un eveniment sportiva acuzată că își folosește corpul pentru click-uri

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iunie 2022, 17:25
Data actualizarii: Sambata 11 Iunie 2022, 17:39

Paige Spiranac este una dintre cele mai cunoscute sportive la nivel internațional atât datorită carierei sportive, cât și a celebrității pe care și-a construit-o pe rețelele de socializare. 

Urmărită de peste 3,3 milioane de oameni, sportiva de 29 de ani are o strânsă legătură cu fanii ei și le răspunde acestora de câte ori are ocazia.

În cadrul unei sesiuni de întrebări, Gabriela Spiranac a povestit despre un episod neașteptat pe care l-a trăit în urmă cu ceva vreme.

Invitată la un eveniment pentru lansarea unui curs de golf, aceasta a fost luată la rost de o femeie pentru felul în care s-a îmbrăcat.

"Am purtat ceva despre care credeam că nu o să-mi creeze probleme. Mi-am tras fermoarul până sus, tocmai pentru a nu se vedea nimic, era un outfit corespunzător.

Apoi o femeie s-a îndreptat spre mine și a început să strige: 'ca de la femeie la femeie, trebuie să auzi asta, arăți bine, dar nu e ok să apari așa, avem reguli'. A fost foarte răutăcioasă, vorbea cu mine ca și când nu aș fi știut ce înseamnă golful și că sunt doar o fată prostuță.

A fost una dintre cele mai traumatizante experiențe care mi s-a întâmplat la un eveniment sportiv. Am plâns tot drumul spre casă, m-am simțit oribil", a declarat Paige.

Momentul stânjenitor care i-a marcat cariera

În urmă cu șase ani, în perioada în care încă activa la nivel profesionist, Paige Spiranac a fost protagonista unei situații delicate, după ce o fotografie nud cu ea a ajuns pe internet.

"A fost oribil, să primesc mesaje de la oameni necunoscuți care văzuseră fotografia. A fost dezgustător.

Fostul meu prieten le-a arătat imaginea mai multor persoane, mi-a spus că merit asta", a mărturisit sportiva, citat de The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!