GALERIE FOTO Alena Omovych, influencerița cu o siluetă ieșită din comun: „Nu e femeie, e un personaj de jocuri video”

Alena Omovych Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 17:01
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 17:19

Alena Omovych are peste 1,6 milioane de fani pe rețelele de socializare și se numără printre cele mai cunoscute influencerițe din Ucraina. 

La cei 27 de ani, tânăra le întrece chiar și pe surorile Kardashian cu silueta sa! Iată cum arată în costum de baie

După trei operații pentru mărirea sânilor și multe alte intervenții la nivelul taliei și posteriorului, Alena Omovych a ajuns să arate ca „un personaj din jocurile video”. Pe lângă cei care o venerează și îi transmit felicitări pentru aceste transformări se numără și persoane care spun că a exagerat la maximum.

Alena Omovych, influencerița cu o siluetă ieșită din comun

„Sânii ei sunt dubli ca mărime, dar să zicem că unora le place așa. Însă implanturile din posterior sunt un coșmar. Ce urmează? Un al treilea sân?”, a fost comentariul lăsat de un internaut la una dintre postările tinerei.  

La anii aceștia arată bine, sau cel puțin așa spun cei care o urmăresc pe Instagram, însă mulți sunt de părere că operațiile pe care le-a făcut se vor transforma cu trecerea anilor într-un adevărat dezastru.

„Mi-e frica de felul în care o să arați când vei avea 50 de ani. Erai o fată drăguță, o frumusețe naturală”, i-a mai scris un urmăritor.

Sursă foto: Instagram / Alena Omovych

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!