Tenis

GALERIE FOTO Starurile WTA, apariții complet neașteptate alături de Kim Kardashian! Imaginile care au stârnit sute de reacții

Naomi Osaka și Amanda Anisimova au participat la petrecerea de lansare a noii colecții de costume de baie scoase de Kim Kardashian. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 17:15
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 16:58

Dacă în urmă cu o săptămână Naomi Osaka părăsea turneul WTA 1000 de la Indian Wells învinsă în turul 2 și înlăcrimată, în urma comentariilor unei spectatoare din tribune, sportiva japoneză a reapărut în vizorul public în cel mai neașteptat mod posibil

Multipla campioană de Grand Slam a participat, alături de eleva care a fost antrenată de Darren Cahill în prima parte a acestui sezon, Amanda Anisimova la petrecerea de lansare a unei noi colecții de costume de baie, organizată la Swan, în Miami. 

Amanda Anisimova a atras toate privirile la petrecerea de lansare organizată de Kim Kardashian

Colecția îi aparține brand-ului Kim Kardashian (41 de ani), care s-a pozat alături de starurile din WTA, Naomi Osaka și Amanda Anisimova.

Fosta elevă a antrenorului australian a impresionat prin ținuta purtată, care i-a permis să își arate abdomenul excelent lucrat în antrenamente. 

După timpul petrecut alături de Kim Kardashian și sora sa, Khloe, Naomi Osaka și Amanda Anisimova își vor reîntoarce privirile asupra tenisului, cu ocazia începerii turneului WTA 1000 de la Miami (22 martie - 3 aprilie). 

Modifică setările cookies