”Alarmă teroristă!” Replică după ce Ionel Ganea a fost dus la secție înainte de România - Irlanda de Nord

romania - irlanda de nord Florin Prunea Ionel Ganea Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2024, 12:18
Data actualizarii: Sambata 23 Martie 2024, 12:17

Ionel Ganea a fost urcat în mașina Poliției înainte de startul meciului dintre România și Irlanda de Nord de vineri seară.

”Ganezu” nu ar fi respectat indicațiile polițiștilor, care i-au solicitat să oprească autovehiculul, iar oamenii legii au intervenit, astfel. Fostul internațional a fost dus la secție, iar în cele din urmă a fost amendat cu 2650 de lei și i-a fost reținut dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

”Alarmă teroristă!” Replică după ce Ionel Ganea a fost dus la secție înainte de România - Irlanda de Nord

Florin Prunea, un alt fost internațional, a comentat evenimentul în care s-a aflat Ionel Ganea și a precizat faptul că situația s-ar fi putut gestiona într-o altă manieră, astfel încât ”Ganezu” să nu mai ajungă la secția de poliție, timp în care era cu copiii și soția la stadion.

”Eu cred că se putea face altceva. Era soția și copilul. Și pe mine m-au oprit în același loc și m-au dat jos din mașină. A fost alarmă teroristă. El probabil că s-a grăbit. E logic că se sperie copilul. Au fost trei filtre. La ultimul a fost controlul”, a spus Florin Prunea, potrivit DigiSport.

După sancțiunea primită, Ionel Ganea s-a întors la Arena Națională, unde a urmărit a doua repriză a meciului România - Irlanda de Nord 1-1. La plecarea de la stadion a refuzat să ofere declarații.

Declarațiile soției lui Ganea: "Ionel le-a zis să vorbească frumos"

Reacția soției lui Ionel Ganea a fost imediată, ea declarând că situația a escaladat după ce polițiștii i-au cerut soțului ei să oprească mașina și să iasă din parcare.

"Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: 'Pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână'. Ionel le-a zis: 'Vă rog frumos să îmi vorbiți frumos'.

Domnul s-a agitat, ați văzut continuarea. Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”, a explicat soția lui Ionel Ganea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!