FOTO ȘI VIDEO Reacție dură după ce Ionel Ganea a fost urcat în mașina Poliției: "Chiar în halul ăsta?" + cum a fost surprins fostul internațional

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2024, 09:52
Data actualizarii: Sambata 23 Martie 2024, 10:03

Ionel Ganea (50 de ani) a fost implicat într-un incident la Arena Națională, chiar înaintea meciului România - Irlanda de Nord 1-1.

Ionel Ganea a fost urcat într-o maşină a Poliţiei, cu câteva zeci de minute înaintea meciului amical al naţionalei României cu Irlanda de Nord.

Ionel Ganea, fără permis și amendat. Ioan Andone: "Dacă îți spune Poliția să oprești, oprește!"

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, la sosirea la stadion, polițiștii i-au solicitat lui Ionel Ganea să oprească, însă fostul atacant nu s-a conformat. Polițiștii au blocat autovehicul, l-au urcat pe Ganea într-o mașină a Poliției și l-au dus la secție.

Ganea s-a ales cu o amendă de 2.650 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile. Motivele: "Nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare".

După sancțiunea primită, Ionel Ganea s-a întors la Arena Națională, unde a urmărit a doua repriză a meciului România - Irlanda de Nord 1-1. La plecarea de la stadion a refuzat să ofere declarații.

Prezent și el la Arena Națională, Ioan Andone a spus că nu înțelege incidentul în care a fost implicat Ganea. Fostul antrenor al lui Dinamo crede că ex-internaționalul ar fi trebuit să respecte indicațiile polițiștilor și să oprească mașina atunci când i s-a cerut.

"Păcat! Nu știu ce are. Chiar în halul ăsta? Dacă îți spune Poliția să oprești, oprește, că nu se întâmplă nimic. Vii la meci, vii cu soția. Să te ia duba? E atât de urât! După Ilie Năstase și Lupu e un alt caz. Oprește! Ce îți face? Îți ia carnetul. Și dai carnetul, asta e, ești pieton și mergi cu metroul. E păcat!", a spus Ioan Andone.

Declarațiile soției lui Ganea: "Ionel le-a zis să vorbească frumos"

Reacția soției lui Ionel Ganea a fost imediată, ea declarând că situația a escaladat după ce polițiștii i-au cerut soțului ei să oprească mașina și să iasă din parcare.

"Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: 'Pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână'. Ionel le-a zis: 'Vă rog frumos să îmi vorbiți frumos'.

Domnul s-a agitat, ați văzut continuarea. Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”, a explicat soția lui Ionel Ganea.

VIDEO Ionel Ganea, luat de polițiști la Arena Națională înainte de România - Irlanda de Nord

VIDEO Ionel Ganea, după România - Irlanda de Nord 1-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!