Afirmatia INCREDIBILA a unui inalt OFICIAL! Femeile pot ramane insarcinate daca inoata in aceeasi piscina cu barbatii! Toata tara ii cere acum demisia

Stiri Afirmatia INCREDIBILA a unui inalt OFICIAL! Femeile pot ramane insarcinate daca inoata in aceeasi piscina cu barbatii! Toata tara ii cere acum demisia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Februarie 2020, 19:42
Data actualizarii: Luni 24 Februarie 2020, 19:52

Un oficial al Comisiei pentru Protectia Copiilor a facut o declaratie care a starnit un scandal urias.

Sitti Hikmawatty, un oficial al Comisiei pentru Protectia Copiilor indonezieni a declarat ca femeile pot ramane insarcinate daca inoata in aceeasi piscina cu barbatii, iar acum i se cere demisia din functie.

Afirmatia a fost facuta in timpul unui interviu pentru Jakarta Tribune. In timpul interviului, reporterii i-au pus intrebari sensibile lui Hikmawatty despre sexul inaintea nuntii si despre clinicile de avort ilegal din Indonezia.

Ea a continuat sa dea un exemplu despre felul in care femeile raman insarcinate si a declarat ca acestea pot ramane insarcinate daca inoata in aceeasi piscina cu barbatii.

"Sarcina se poata intampla fara contact, ca de exemplu, cu o piscina care actioneaza ca un mediu pentru spermatozoizi. Exista un tip de spermatozoizi deosebit de puternici care pot provoca sarcina intr-o piscina. Chiar si fara penetrare, barbatii pot deveni excitati si sa ejaculeze, provocand o sarcina. Daca femeile sunt intr-o faza in care sunt active sexual, poate aparea o sarcina. Nimeni nu stie sigur cum reactioneaza barbatii la vederea femeilor intr-o piscina", a declarat Sitti Hikmawatty.

Ulterior, aceasta si-a retras declaratia spunand ca este o situatie inexacta in acest moment si a fost doar o parere personala, si nu a fost facuta in numele organizatiei.

Directorul Asociatiei Medicilor din Indonezia, a declarat ca este imposibil pentru femei sa ramana insarcinate intr-o piscina si acum toata tara ii cere demisia femeii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!