Afirmatia INCREDIBILA a unui inalt OFICIAL! Femeile pot ramane insarcinate daca inoata in aceeasi piscina cu barbatii! Toata tara ii cere acum demisia

Afirmatia INCREDIBILA a unui inalt OFICIAL! Femeile pot ramane insarcinate daca inoata in aceeasi piscina cu barbatii! Toata tara ii cere acum demisia

Un oficial al Comisiei pentru Protectia Copiilor a facut o declaratie care a starnit un scandal urias.

Sitti Hikmawatty, un oficial al Comisiei pentru Protectia Copiilor indonezieni a declarat ca femeile pot ramane insarcinate daca inoata in aceeasi piscina cu barbatii, iar acum i se cere demisia din functie.

Afirmatia a fost facuta in timpul unui interviu pentru Jakarta Tribune. In timpul interviului, reporterii i-au pus intrebari sensibile lui Hikmawatty despre sexul inaintea nuntii si despre clinicile de avort ilegal din Indonezia.

Ea a continuat sa dea un exemplu despre felul in care femeile raman insarcinate si a declarat ca acestea pot ramane insarcinate daca inoata in aceeasi piscina cu barbatii.

"Sarcina se poata intampla fara contact, ca de exemplu, cu o piscina care actioneaza ca un mediu pentru spermatozoizi. Exista un tip de spermatozoizi deosebit de puternici care pot provoca sarcina intr-o piscina. Chiar si fara penetrare, barbatii pot deveni excitati si sa ejaculeze, provocand o sarcina. Daca femeile sunt intr-o faza in care sunt active sexual, poate aparea o sarcina. Nimeni nu stie sigur cum reactioneaza barbatii la vederea femeilor intr-o piscina", a declarat Sitti Hikmawatty.

Ulterior, aceasta si-a retras declaratia spunand ca este o situatie inexacta in acest moment si a fost doar o parere personala, si nu a fost facuta in numele organizatiei.

Directorul Asociatiei Medicilor din Indonezia, a declarat ca este imposibil pentru femei sa ramana insarcinate intr-o piscina si acum toata tara ii cere demisia femeii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies