Adriano, in lacrimi dupa ce a primit un anunt emotionant! Vestea care l-a facut sa planga pe fostul atacant al lui Inter

Adriano Maracana Stiri Adriano in lacrimi! Ce veste l-a emotionat pe fostul atacant al lui Inter
Mihnea Stefan
Data publicarii: Marti 04 Mai 2021, 18:08
Data actualizarii: Marti 04 Mai 2021, 18:39

Atacantul va fi inclus in Walk of Fame-ul destinat noului Maracana. 

Contributiile lui Adriano pentru nationala Braziliei vor fi rasplatite. Cu 27 de goluri in 48 de prezente, atacantul va avea forma picioarelor imprimata intr-o zona speciala, care va fi in afara stadionului.

Fostul jucator a fost profund emotionat de aceasta veste si a postat pe Instagram o serie de poze in care are lacrimi in ochi, la care a adaugat:

  • Adriano in lacrimi! Ce veste l-a emotionat pe fostul atacant al lui Inter

"Cand am primit vestea ca piciorul meu va fi pe Maracana.

Multumesc pentru tot!"

Oamenii care au lucrat cu el spun ca Adriano si-a irosit potentialul. La gala de decernare a Balonului de Aur in 2004, dupa un sezon fenomenal la Parma, a iesit pe locul 6, ca in 2005, sa ocupe a saptea pozitie.

Moartea tatalui sau l-a facut sa se refugieze in alcool, petreceri si substante interzise, dupa cum declara si el:

"Moartea tatalui meu a lasat un gol imens. M-am simtit singur si am fost in depresie in Italia, de aceea am inceput sa beau. Nu stiam sa ma ascund. Ajungeam beat la antrenamente si staff-ul medical ma ducea sa dorm la infirmerie" , au fost destainurile lui Adriano.

Acum, la 39 de ani, Adriano traieste in Brazilia si spune ca s-a vindecat de toate dependentele care i-au ruinat cariera.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!