VIDEO EXCLUSIV Adelina Chivu, apariție spectaculoasă la TV după o pauză de opt ani. A vorbit sincer despre căsnicia cu Cristi Chivu 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 17:20
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 17:43

Cristi și Adelina Chivu urmează să sărbătorească 15 ani de când sunt căsătoriți.

O prezență discretă pe plan mediatic, partenera antrenorului de la Inter Primavera a acceptat invitația de a participa la emisiunea "La Măruță", fiind prima apariție televizată după o pauză de opt ani. 

Adelina Chivu a vorbit despre familia sa, despre cele două fete deja adolescente, dar și despre secretul din spatele relației de lungă durată pe care o are cu Cristi Chivu. 

 

"Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui.

Au trecut foarte repede și foarte ușor acești 15 ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu dădeam șanse dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. Am avut timp să ne fie dor unul de altul, fiind plecat atât de des", a povestit Adelina Chivu, în direct "La Măruță".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!