Survivor Romania 2022 Pro TV Stiri

A treia săptămână a show-ului Survivor începe cu lupta pentru recompensă!

Au trecut două săptămâni din show-ul Survivor România, iar concurenții s-au schimbat total: aceștia s-au adaptat cu viața pe insulă, cu hrana obținută doar în urma câștigării probelor și cu faptul că locul lor este asigurat în competiție doar dacă reușesc să obțină imunitatea. Astăzi, de la ora 20:00, începe cea de-a treia săptămână cu o probă extrem de dificilă care va avea la final o recompensă pe măsură. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 10:54
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 10:58

În ciuda faptului că au reușit să câștige numeroase lupte până la acest moment, în tabăra Războinicilor nu este deloc liniște! Ștefania pare că a fost luată în vizor de către colegii ei, iar Ana Dobrovie simte că nu mai este cazul să lase lucrurile să treacă neobservate. Ce acuze își aduc concurenții? Aflăm curând! 

Diseară, în primul joc al serii, cele două echipe se vor confrunta pentru o nouă recompensă pusă la dispoziție de Vodafone, sponsorul emisiunii. Premiul va fi unul extrem de important pentru starea de bine a celor rămași în joc, așa că fiecare dintre ei va da tot ce are mai bun. Dacă Războinicii vor continua seria câștigurilor sau dacă Faimoșii vor reuși să învingă iar în lupta pentru recompensă, descoperim de la ora 20:00. 

Cel de-al doilea joc al serii va fi unul scurt și extrem de diferit de cele avute până la acest moment. Concurenții vor fi extrem de motivați când vor afla ce pot câștiga, așa că ambele echipe se vor încuraja de pe margine și vor da totul pentru victorie. 

Săptămâna Survivor continuă, după finalul emisiunii, pe VOYO, cu o nouă ediție a Survivor:Extrashow. Zanni, câștigătorul sezonului trecut, o va avea ca invitată pe Roxana Ciuhulescu într-o discuție extrem de sinceră despre provocările întâmpinate în competiție. 

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV și VOYO, o super ediție a show-ului fenomen mondial, SURVIVOR România!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!