A făcut senzație la doar 16 ani la Mondiale, acum a primit o ofertă nebună să fie 'Regele Kebabului'

Luke Littler Campionatul mondial de Darts Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Ianuarie 2024, 22:27
Data actualizarii: Sambata 06 Ianuarie 2024, 22:33

Luke Littler (16 ani) a făcut senzație la Campionatul Mondial de Darts. 

Tânărul jucător de darts a avut un parcurs spectaculos până în finala Campionatului Mondial de Darts, pe care a pierdut-o în fața lui Luke Humphries, scor 7-4, după ce a condus cu 4-2. Luke Littler este vicecampion mondial și se anunță a avea o carieră spectaculoasă în darts. 

Parcursul impresionant i-a adus un boost de popularitate, iar tânărul a devenit rapid îndrăgit, marile firme căutând să colaboreze cu el. Ofertele au curs neîncetat pentru Littler, care va avea și un documentar în urma prestației de la Mondial, iar diferite firme i-au căutat pe reprezentanții săi pentru a cumpăra drepturile de televizare a unui film cu viața sa. 

Propunere inedită primită de Luke Littler 

Deși firmele de bere au fost nevoite să „iasă din cursă”, piața kebabului și-a anunțat puternic candidatura. De-a lungul timpului, Littler s-a arătat un mare fan kebab, confesând că esta masa sa preferată după meciurile de darts. Astfel, a primit o propunere chiar inedită din partea unei agenții de călătorii. 

„Suntem regii călătoriilor în Turcia și am auzit că ești regele kebaburilo. Oferta noastră este să te transformi în 'Cel mai bun degustător de kebab' al nostru și acesta ar fi și titlul tău oficial. Ne vom ocupa noi de tot, te trimitem în vacanțe și te vom duce la cele mai bune hoteluri turcești, în sfârșit nu te vei preocupa de zboruri și ieșiri. 

Cât timp vei fi acolo, vei putea să încerci ofertele kebab din fiecare hotel, să joci darts la piscină și să ne povestești tot ce faci. Uită-te la situație în acest fel, sunt vacanțe gratis pe perioada pe care o dorești tu, călătorind și făcând lucrurile pe care le iubești: joci darts și mănânci kebab. Ce ți-ai mai putea dori? Oferta e acolo dacă o dorești. Gândește-te: carieră în darts sau viața în Turcia? Știm ce am alege noi. Așteptăm răspunsul tău”, au scris reprezentanții firmei pe Facebook. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!