VIDEO A făcut-o și pe asta! Zlatan Ibrahimovic, actor principal într-un film celebru: ce rol va interpeta atacantul suedez

Zlatan Ibrahimovic Asterix Obelix: The Middle Kingdom Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 19:44
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 20:04

Zlatan Ibrahomvic este un personaj aparte în fotbalul internațional, care nu se sfiește să accepte și provocări inedite.

Zlatan Ibrahimovic a distribuit trailerul filmului ”Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”, producție în care apare şi fotbalistul suedez, declarând că aşteaptă cu nerăbdare lansarea acesteia.

În noul film Asterix & Obelix, Zlatan Ibrahimovic interpretează rolul lui Oneofus, un soldat roman cu puteri apropiate de cele ale lui Obelix. Fotbalistul suedez se află la debutul cinematografic şi va apărea în film alături de nume precum Vincent Cassel, Marion Cotillard sau Pierre Richard. ”Asterix & Obelix: The Middle Kingdom” va fi lansat, în Franţa, la 1 februarie 2023.

Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre retragerea din fotbal

Pe 3 octombrie 2022, Zlatan Ibrahimovic va împlini 41 de ani. În ciuda vârstei, superstarul nu și-a anunțat retragerea și este hotărât să mai evolueze în tricoul lui AC Milan, după ce va depăși problemele medicale. 

"Când voi vedea un jucător mai bun decât mine, mă voi retrage. Însă n-am văzut până acum niciunul", a declarat Zlatan Ibrahimovic, într-un interviu în Gazzetta dello Sport.

Atacantul a revenit la AC Milan în iarna lui 2020, iar de atunci a ajutat gruparea de pe San Siro să câștige titlul, marcând 36 de goluri în toate competițiile și oferind 11 pase decisive. Însă, din cauza accidentării, superstarul nu a fost inclus de Stefano Pioli (56 ani) pe lista UEFA pentru meciurile din grupele UEFA Champions League din acest sezon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!