VIDEO EXCLUSIV „Păi, aveați voie?!” Diana Bulimar a dezvăluit ultima nebunie pe care a făcut-o

Diana Bulimar gimnastica Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 11:57
Data actualizarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 11:57

Diana Bulimar, fostă gimnastă a clubului Dinamo, a fost invitata lui Cătălin Oprișan în cadrul emisiunii ARENA SPORT.RO.

Medaliata olimpică la Londra 2012 a dezvăluit care a fost ultima mare nebunie pe care a făcut-o alături de prieteni și iubitul său.

„Nu pot spune că este o nebunie, că n-a fost o nebunie, dar ne-am urcat acum câteva zile pe Opera House din Oslo, la -15 grade și am văzut aurora boreală. Superb!

  • Diana Bulimar | Getty Images

Să nu mai aud chestia asta (n.r. - că s-a văzut și în România). Nu e adevărată. E falsă. Da (n.r. - a noastră a fost chinezărie). Cea originală a fost verde”, a povestit Diana Bulimar în cadrul emisiunii ARENA SPORT.RO.

„Deci v-ați urcat pe Opera House! Păi, aveați voie?”, a întrebat moderatorul Cătălin Oprișan, iar răspunsul Dianei Bulimar a venit imediat, cât se poate de sincer: „Asta nu știu!”

Despre Diana Bulimar

Diana Bulimar s-a născut pe 22 august 1995 în Timișoara, România, și a devenit cunoscută drept una dintre cele mai talentate gimnaste ale țării. A început să practice gimnastica artistică la o vârstă fragedă, câștigându-și rapid reputația de sportivă agilă, puternică și grațioasă.

În 2012, a reprezentat România la Jocurile Olimpice de vară de la Londra, unde a obținut un succes alături de echipa națională, câștigând medalia de bronz. Fosta gimnastă a avut parte de multiple succese la nivel internațional, dar și la Campionatele Europene și la Cupa Mondială de Gimnastică.

Diana Bulimar a reprezentat o sursă de inspirație pentru tinerii gimnaști și fani ai sportului în România, demonstrând dedicare, perseverență și determinare în fața dificultăților, fiind chinuită adesea de accidentări.

Palmares Diana Bulimar

Jocurile Olimpice de Tineret

  • 2010 - Singapore - Argint - Sol

Jocurile olimpice

  • 2012 - Londra - Bronz - Proba pe echipe

Campionatele Europene

  • 2012 - Bruxelles - Aur - Proba pe echipe
  • 2013 - Moscova - Argint - Bârnă
  • 2013 - Moscova - Bronz - Sol
  • 2014 - Sofia - Aur - Proba pe echipe

FIG World Challenge Cup Doha

  • 2013 - Doha - Aur - Sol
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!