Sambata 30 Iunie 2012, 19:43

VIDEO Povesti pescaresti INFIORATOARE! Cum se bat concurentii de la Campionatul National cu SERPII pe malul lacului:

Pescarii care se dau in spectacol la Campionatul National au parte de super-imagini ca in filmele documentare. Nu au de-a face doar cu pesti, ci si cu broaste testoase sau serpi fiorosi. Campionatul National de pescuit la crap e in aceasta saptamana pe Lacul Corbu, langa Mamaia.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Pentru pescarii profesionisti scenele in care serpii isi fac de cap in apa sau pe mal nu sunt ceva neobisnuit. Totusi pescarii nu se tem - pentru ei viata in natura nu are egal. Mai ales ca in aceasta saptamana pe Lacul Corbu de langa Mamaia se lupta ca sa ajunga la mondiale.

"Am dat de mai multe ori. Am gasit in sacul de dormit. in gentile de pescuit. Sigur ca tresari ca e spaima aia cand il vezi prima oara, dar dupa aia l-am usuit de acolo si gata. Am copilarit pe marginea apei, nu, nu mi-e frica".

"Ii protejam, ii inlaturam daca ne stau in cale, dar nu ii omoram, nu ii distrugem. E ceva extraordinar, animalele trebuie respectate."

Serpii, broastele testoase, pasarile sau soarecii sunt singurii spectatori ai pescarilor.

"Noi le invadam mediul, nu invers! Au mai trecut si peste mincioc si peste ponton. Ne-am mai trezit si cu soareci in genti. I-am scuturat, i-am luat, i-am pus deoparte si asta e. Ce sa facem?".

"Am avut un soricel asa pe picior pe sub trening. Si l-am prins undeva aici. Fiind in somn am crezut ca e un gandac, dar cand m-am trezit si m-am uitat ce este n am mai dormit".

1 comentarii
  • 30 2012
    fifa 2012 Te crezi bun la fotbal? Crezi ca esti capabil sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume? Cauta acum jocul pe net : ManagerLea gue.ro ....
BRAT